Hozzávalók:
50dkg darált keksz
20dkg darált dió
20dkg porcukor
1 kocka ráma
15 evőkanál forró tej
Elkészítés: A hozzávalókat összedolgozzuk és ketté vesszük. Az egyik felébe 2-3 evőkanál kakaóport keverünk egy kis tej hozzáadásával,a másik felébe pedig egy doboz mandula aromát.Hosszúkás tálcán először a barna masszát nyújtjuk ki,majd a barna tészta tetején a zöld masszát.Ha kissé megkeményedett,leöntjük csoki mázzal.
Csoki máz:1 tábla tejcsokit felolvasztok gőz fölött egy kis tej és vaj hozzáadásával.
Hűtőbe kell tenni,2-3 óra elteltével már lehet szeletelni.
Ajánlott bejegyzések:
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.