Hozzávalók:
2dl víz
25 dkg porcukor
5dkg kakaópor
25dkg margarin
fél dl rum
25dkg apróra tört keksz
25dkg darált keksz
Elkészítés: A kekszek kivételével minden hozzávalót felteszünk főni.5 perc főzés után belekeverjük a széttördelt kekszet,jól elkeverjük,majd a daráltat.Ha kész,folpack-kal kibélelt őzgerinc formába nyomkodjuk.Egy kicsit hagyni kell kihülni,ezután kb.2 órára hűtőbe tesszük,utána fogyasztható.
Ajánlott bejegyzések:
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.