Hozzávalók:
20dkg liszt
15 dkg cukor
3tk sütőpor
15 dkg puha vaj
2 tojás
10dkg apróra tört étcsoki
csipetnyi só
Elkészítés:
A hozzávalókat a csoki kivételével robotgéppel összedolgozzuk, és a kapott masszába forgatjuk a csokit. A masszából két teáskanál segítségével kissé púpozott halmocskákat teszünk a sütőpapírral kibélelt tepsibe. Arra ügyelni kell, hogy kellő távolságba rakjuk a halmokat, mert a melegtől a kekszek megnőnek és szétterülnek. 200 fokos előmelegített sütőben 10-12 perc alatt megsütjük, és kihűlve szedjük csak le a papírról.
Ha langyosan megkóstoljátok, akkor a csoki még folyós benne
(szerintem csúnya,de eszméletlen finom:D )
Ajánlott bejegyzések:
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.